marți, 12 iulie 2011

O melodie prea devreme uitata , o melodie frumoasa , o melodie in care unii se regasesc , o melodie care o asculta putini...

7 comentarii:

Anonim spunea...

O melodie pe care n-o poti uita usor,doar ca e prea trista.Iti trimite gandurile langa prietenii...plecati si langa iubirile pierdute,de aceea oamenii o asculta atat de rar.Mie mi-a amintit acum,ascultand-o,de prima dragoste careia eu,dintr-un capriciu absolut copilaresc,i-am intors spatele si pentru care port mereu pe umeri un sentiment de vinovatie.Nu oricand si nu oricine poate asculta genul acesta de muzica.Ce mesaj iti transmite tie aceasta piesa?Ar fi interesant sa dezbatem in detaliu fiecare postare a ta,ce anume te-a determinat s-o scrii,ce mesaj ne transmiti,de ce si multe altele.Doar daca vrei,la urma urmei e blogul tau.Tu decizi ce scrii,de ce scrii si daca vrei sa comentezi ce scrii.Eu doar incerc sa cunosc omul din spatele cuvintelor,a muzicii si a fotografiilor.Cu permisiunea dumneavostra,bineinteles...

Mara Lupes spunea...

Melodia asta imi amiteste de cele cateva iubiri ce m-au facut sa plang , sa nu dorm nopti intregi incercand sa imi dau seama daca il iubesc cu adevarat, cum sa ii spun acel " te iubesc " visand mereu cum imi va spune si el ...multe alte amintiri , foarte multe legate de piesa asta .

Mara Lupes spunea...

Same mistake,Goodbye my lover si You're beautiful trezesc multe amintiri ...

simona spunea...

Imi place mai mult sa vorbim aici,si nu pe messenger.Aici,e putin mister iar postarile tale ne ofera subiectele pe marginea carora putem dezvolta,asta daca mai vrei,bineinteles.
Imi pare rau ca ai cunoscut primele neimpliniri al primilor fiori de dragoste.Cand spui "te iubesc" e nemaipomenit,insa implica multa responsabilitate,altfel ramane doar un simplu joc de cuvinte.Vrei sa vorbim mai mult despre asta?Mie imi place tema.

simona spunea...

scz,primele neimpliniri ale primilor fiori de dragoste

Mara Lupes spunea...

adevarat, pe mine nu ma deranjeaza deloc sa dezbat postarile .Unele au nevoie de dezbateri alte nu . Nu ma deranjeaza pentru ca sunt perfect constienta de ce am scris , dar dupa cum am mai spus , unele nu trebuie dezbatute .

Mara Lupes spunea...

altele*

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text